RSS

SYI’IR PADANG BULAN (HABIB SYAIKH)

28 Jun

Allohumma sholli wasallim alaa

Sayidinaa wamaulanaa Muhammadin

Adada maa fii’ilmillahi sholatandaaimatan

Bida waami mulkillahi…. 2x

Padang bulan, padange koyo rino, rembulane

          Sing ngawe-awe… 2x

Ngelengake, ojo turu sore… 2x

Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore… 2x

Iki dino, ojo lali lungo ngaji takon marang kyai guru

          Kang pinuji…. 2x

Enggal siro, ora gampang kebujuk syetan

Insya Alloh, kitomenang lan kebejan… 2x

Lamun wong tuwo, lamun wong tuwo keliru mimpine

          Ngalamat bakal,

Ngalamat bakal getun mburine….. 2x

Wong tuwo loro, kundur ing ngarso pangeran

Anak putune rame-rame rebutan warisan….. 2x

Wong tuwo loro ing jero kuburan nyandang susah

          Sebab mirsane putera-

Puterine ora ngibadah dho pecah belah… 2x

Kang den arep-arep yoiku turune rahmat

Jebul kang teko-jebul kang nambahi

Jaman kepungkur ora jaman, jaman bututan

          Esuk-esuk rame-rame

Luru ramalan…. 2x

Gambar kucing dikiro gambar macan

Bengi diputer-bengi diputer metu wong edan… 2x

 

Kurang puas-kurang puas luru lamaran

Wong ora waras-wong ora waras dadi takonan… 2x

Kang ditakoni ngguyu cekakan

Jabul kang takon-jebul kang takon wis ketularan… 2x

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada Juni 28, 2013 in Uncategorized

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

  • Pos-pos Terbaru

  • time

  • aktivitas

    Juni 2013
    S S R K J S M
    « Apr   Nov »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • Arsip

  • Kategori

  • Meta

  • facebook

  • indranurulhayat@gmail.com

    Bergabunglah dengan 3 pengikut lainnya

  • twitterkoe

    Error: Please make sure the Twitter account is public.

  • kawan

  • Statistik Blog

    • 5,605 hits
  •  
    %d blogger menyukai ini: